Prototyper

Att utvärdera sin produktidé med en bra prototyp är ett viktigt steg i produktutvecklingen. Vi har stor erfarenhet av prototyptillverkning och kan med hjälp av våra pålitliga tillverkare leverera prototyper med hög kvalitet. Våra prototyper är alltid så lika slutprodukten som möjligt och kvaliteten är nästintill densamma som vid serietillverkning vilket är en stor fördel när prototypen ska visas för kunder eller investerare.

Vi kan hjälpa till med prototyper i de allra flesta material samt finnas med som en kunskapsresurs vid beslut om bl.a. materialval och tillverkningsmetod. Vi kan även hjälpa till med prototyptillverkning av elektronikprototyper och avancerade inbyggda system för hantering av komplexa funktioner.

Prototyptillverkning

En bra prototyp kan vara skillnaden mellan ett lyckat och misslyckat projekt. En bra prototyp som gör slutprodukten rättvisa är ett viktigt steg på resan mot en färdig serietillverkad produkt. Vi tillverkar allt från plastprototyper till kompletta produkter med full funktionalitet.

prototyptillverkning & plastprototyper

Plastprototyper

Idag finns det plaster som är lika starka som metaller men som endast väger en bråkdel så mycket. Vi kan hjälpa er med plastprototyper i de flesta plastmaterial som finns tillgängliga och vi kan redan i prototypstadiet bearbeta dem med färg och tryck samt montera dem med andra komponenter.

Prototyper i Metall

Våra metallprototyper går att få i de flesta legeringar och vi kan givetvis erbjuda olika typer av ytbehandlingar såsom anodisering, pulverlackering och borstning.

Elektronikprototyper

Vi kan hjälpa till med avancerade elektronikprototyper och inbyggda system för komplexa funktioner. Vi har inga minimikrav när det gäller beställning av elektronikprototyper och kan redan på prototypstadiet erbjuda testserier av hög kvalitet. Består din prototyp av flera olika material och komponenter bistår vi även med sourcing och montage om så önskas. Vi erbjuder kretskortsdesign, PCB, PCBA och programmering av inbyggda system.

Tillverkningsmetoder

Tack vare vårt stora nätverk av tillverkare kan vi erbjuda CNC-svarvning och -fräsning av både enkla och avancerade detaljer. Vi har tillgång till tre-, fyra och femaxliga CNC-maskiner och kan också erbjuda alla typer av efterbehandlingar för både plast och metall. Tillverkning CNC kan även kompletteras med andra tillverkningsmetoder såsom 3D-printning, plåtbearbetning, svetsning, vattenskärning och montering. Eftersom vi använder noga utvalda tillverkare i Asien kan priserna halveras jämfört med motsvarande arbete i Sverige utan att tumma på kvalitén

Kundcase