Tillverkning

När det är dags att börja serietillverka din produkt är det viktigt att hitta en bra producent som inte bara kan tillverka utan även montera, utföra kvalitetskontroller, trycka manualer och paketera produkten i ett specialanpassat emballage.

Vi har nära samarbeten med flera tillverkande europeiska företag som har sin placering i Kina. Därför kan vi tillverka din produkt till både ett väldigt konkurrenskraftigt pris och till hög kvalitet. Vi reser ofta till Asien för att hålla en god kontakt och bra relation med våra leverantörer och för att kontrollera kvaliteten på plats.

Liten och medelstor serieproduktion

Tack vare vårt väl utbyggda nätverk av tillverkare kan vi erbjuda serieproduktion i både små och stora serier. Det skapar flexibilitet för dig som beställare och gör att du lätt kan ta fram en produktserie utefter dina behov.

Legotillverkning

Oavsett om du vill ha hjälp med alla delar i en produktion eller bara vissa detaljer så kan vi hjälpa dig. Vi utför ofta tillverkning av delar som ingår som viktiga komponenter i andra produkter. Vi arbetar gärna nära utvecklingsavdelningen för att säkerställa att vår del i produktionen uppfyller alla krav och specifikationer.

Tillverkning CNC

Tack vare vårt stora nätverk av tillverkare kan vi erbjuda CNC-svarvning och -fräsning av både enkla och avancerade detaljer. Vi har tillgång till tre-, fyra och femaxliga CNC-maskiner och kan också erbjuda alla typer av efterbehandlingar för både plast och metall. CNC-arbetet kan också kompletteras med andra tillverkningsmetoder såsom 3D-printning, plåtbearbetning, svetsning, vattenskärning och montering.

Elektroniktillverkning

Vi erbjuder tillverkning av kretskort från enstaka prototyper och småserier med ett fåtal enheter upp till medelstora och större serier på flera tusen enheter. Då allt utvecklingsarbete görs av oss i Sverige så kan vi alltid erbjuda direktkontakt med ansvarig utvecklare vilket underlättar vid prototyp- och serietillverkning av elektronik. Vid tillverkning av elektronik i enstaka prototyper erbjuder Cadson montering, programmering och felsökning in house. På så sätt kan vi hålla nere ledtider och kontrollera att allt fungerar som det ska samt åtgärda eventuella fel direkt på plats.